0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:18 Ocak 2019 Cuma 08:48:00

Köpek vahşeti durdurulamıyor

Sokaklarda yaşanan köpek vahşetinin son adresi Bursa oldu. Bir çiftliğe ait köpekler, üniversite öğrencisine saldırdı. Parçalanmak üzere olan genci, esnaf havaya ateş açarak kurtardı.

Korkunö olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi'nde okuyan 20 yaşındaki Muammer U, otobüsten inip evine doğru yürüdüğü sırada, yol kenarındaki bir fidan çiftliğine ait köpekleri fark etti. Hırlama sesleri üzerine adımlarını hızlandırmaya başlayan Muammer U, köpeklerin koşarak üzerine doğru geldiğini gördü. 

ATLAYARAK KAÇTI 

Kaçmaya çalışan gence saldıran köpeklerden birisi Muammer U'yu bacağından ısırarak yere düşürdü. Kol ve ellerinden de ısırılan genç, yaralandı. Olayı gören çevredeki bir esnaf, tabancasıyla havaya ateş açarak köpekleri korkuttu. Bu sırada yaralı Muammer U. ise yan tarafta bulunan otomobil galerisinin duvarından içeriye atlayarak kurtulmayı başardı. Acı içinde kıvranan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç tedavi edildikten sonra taburcu edildi.  

TEPKİ GÖSTERDİ 

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, çiftlik sahibi İ.M. ve tabancayla havaya ateş eden A.K, ifadeleri alınmak üzere Demirtaş Polis Karakolu'na götürüldü. Vatandaşlar ise duruma isyan etti. Çocuklarını sokağa gönderemediklerini söyleyen mahalleli yetkililere seslendi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

Sonu Mehmet gibi olabilirdi!

Üniversiteli gencin uğradığı saldırı, Kayseri'de 4 Ocak günü liseli Mehmet Özer'in (14) 25 köpeğin parçalayarak feci şekilde can vermesini akıllara getirdi. Vatandaşlar, Muammer U'nun esnaf tarafından kurtarılmasaydı sonunun aynı olabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX