0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 16:11:00

Dilan Çiçek Deniz'den Cyle Larin açıklaması: Rencide edici dedikodu

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin'in, Dilan Çiçek Deniz'e Instagram'dan, “Çok güçlüyüm, çok zenginim ve Kanadalıyım” diye mesaj attığı iddia edildi.

Çıkan haberler üzerine dün Instagram'dan açıklama yapan Dilan Çiçek Deniz dedikoduların çirkin olduğunu dile getirdi. Güzel oyuncu açıklamasında “Haberler kesinlikle asılsızdır. Taraflar adına rencide edicidir. Hiç tanımadığım kişiler ve özel hayatım ile ilgili üretilen “dedikodu”ların ajansımdan bilgi alınmadan haber yapılmasını kınıyorum” dedi.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015'de "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yayınlanan, dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, "Güneşin Kızları" dizisinde, 'Elif' karakterini canlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz şimdilerde ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.

Kitapları

2010 - Güneşi Annem Sanırdım (şiir kitabı)

Filmleri ve Dizileri

Bodrum Masalı
Tatlı Küçük Yalancılar
Güneşin Kızları
Balayı
Çukur

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX