0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2019 Perşembe 09:34:00 - Güncelleme:14 Kasım 2019 Perşembe 09:34:00

Wonder Woman konusu ne, oyuncuları kim? Wonder Woman ne demek?

Wonder Woman konusu ne? Wonder Woman oyuncuları kimler? gündemin araştırılan başlıkları arasında yer alıyor. Dün akşam TV'de yayınlanan Wonder Woman filmi ile ilgili aramalar yoğunlaşıyor. Filmi daha önce izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler filmin saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Ayrıca "Wonder Woman ne demek?" sorusunun yanıtı da araştırılıyor. Wonder Woman filmi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde sıralanıyor.

Wonder Woman konusu ne? Wonder Woman oyuncuları kimler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Wonder Woman filmi dün akşam televizyon izleyicileri ile buluştu. Wonder Woman filmi ile ilgili aramalar yoğunlaşıyor. Filmi daha önce izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler filmin saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını öğrenmek istiyor. İzleyiciler aynı zamanda filmin adı olan Wonder Woman'ın Türkçe karşılığını araştırıyor. Wonder Woman ne demek? sorusunun yanıtı ve Wonder Woman filmi ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor..

WONDER WOMAN NE DEMEK?

Wonder Woman kelimesinin Türkçe karşılığı "Mucize kadın" oluyor. Wonder; Mucize, Women ise kadın anlamına geliyor.

WONDER WOMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Wonder Woman filmi, Star TV ekranlarında dün akşam saat 20.00'da yayınlandı.

WONDER WOMAN KONUSU NE?

Wonder Woman olmadan önce Amazon prensesi olan Diana, yenilmez bir savaşcı olarak eğitilmiştir. Yetiştirildiği gözlerden uzak cennet adanın üzerinden geçen bir Amerikan Pilot'unun uçağı düşer, ve bu kazadan kurtulan pilot baygın olarak adanın kıyılarında bulunur. Pilot, Diana'ya adanın dışındaki dünyada büyüyen savaş tehdidinden bahseder. Bu tehdidi durdurabileceğine inanan Diana, adayı terk eder. İnsanlığın yanında tüm savaşları durdurmak için çarpışan Diana, tüm güçlerini ve gerçek kaderini keşfedecektir.

WONDER WOMAN OYUNCULARI KİMLER?

Wonder Woman filminin oyuncu kadrosunda; Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright gibi isimler yer alıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX