0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 08:00:00

Ceren Hindistan, Mehmet Ali Erbil'le aşk sarması!

Ceren Hindistan, Mehmet Ali Erbil'le sosyal medyada yazışmaya başladıklarını, sonrasında onu ziyarete gittiğini söyledi. 

Evinin banyosunda düşerek yaralandıktan sonra 235 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil, bir süredir yine hastanede tedavi görüyor. Ünlü komedyenin Ceren Hindistan'la bir aydır aşk yaşadığı iddiası duyanları şaşırttı. Birlikte yemek yerken görüntüleri ortaya çıkan ikiliden Ceren Hindistan ilk açıklamayı yaparak, “Mehmet Ali benim abim gibi, aramızda böyle bir şey olması söz konusu değil. Çok komik geldi bu iddialar. Ben oraya gittiğimde ilk eşi ve kızı vardı, onlarla oturduk konuştuk. Sosyal medyada sadece merhabalaşıyorduk ‘Niye ziyaretime gelmiyorsun?' dedi. Ben de ziyaretine gittim” dedi. Sadece iki kez görüştüklerini dile getiren ünlü isim, “İkisinde de ailesi vardı yanında… Yaprak sarma istedi. Ben de ona sarma götürdüm bu kadar” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX