0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

'Çok yakında geliyorum'

Max Kruse, Fenerbahçe taraftarına müjdeyi verdi... Sakatlığının iyi gittiğini belirten Alman yıldız, "Yeniden sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarıma milli takımda başarılar diliyorum. Yakında döneceğim" dedi.

GÜNEŞ

■ SAKATLIĞI nedeniyle son dört maçta forma giyemeyen Max Kruse, takıma dönmek için sabırsızlanıyor... F.Bahçe taraftarının da dönüşünü merakla beklediği Alman yıldız, yaptığı açıklamayla Sarı-Lacivertli futbol severlere müjdeyi verdi ve kısa süre içinde tekrardan sahalarda olacağını duyurdu. Kruse, “Yeniden sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarıma milli takımda başarılar diliyorum. Yakında döneceğim” dedi.

MALATYA MAÇINDA SAHADA

■ ALMAN oyuncu, bilindiği gibi Galatasaray’la oynanan derbi öncesi seremonide İstiklal Marşı’nı okumuş ve tüm spor severlerin gönlüne taht kurmuştu. Sezon başında Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak gelen 31 yaşındaki Kruse, Sarı-Lacivertli formayla şu ana kadar 7 Süper Lig maçına çıktı. Alman Panzeri bu karşılaşmalarda 5 kez arkadaşlarına gol pası verdi ancak, ağları henüz havalandıramadı. Kruse’nin milli ara sonradaki Yeni Malatyaspor maçında forma giymesi bekleniyor

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX