0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mayıs 2019 Pazar 17:33:00 - Güncelleme:26 Mayıs 2019 Pazar 17:39:00

Parkta oynayan çocuklar kendilerini uyaran kadına saldırdı

Kanada'da bir grup çocuk, parktan geçen bir adama taş ve sopalarla saldırmaları üzerine kendilerini uyaran kadını tekme tokat dövdü.

Kanada'nın Saskatoon kentinde yer alan Pleasant Hill Parkı'nda bulunan bir grup çocuk, buzdolabı taşıyan bir adama sözlü hakarette bulunmaları; adama 'taş ve sopa' atmaları üzerine kendilerini ikaz eden kadını darp etti. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, çocukların, kadının üstüne koşarak tekme ve yumruk attıkları görüldü.

"TAŞ VESOPA ATIYORLARDI"

Yerel medya, darp edilen Bonnie Halcrow'un, "Adama taş ve sopalar atıyorlardı. Onlara durmalarını, bunun kabul edilemez olduğunu söyledim. Bana saldırdılar. Kaçabilirdim, ancak kızım onlardan daha hızlı koşamazdı. O anlarda tek düşünebildiğim; 'Umarım kızım iyidir' oldu" dediği belirtildi. Ayrıca, kadının vücudundaki birçok bölgede kesikler ve morluklar olduğu duyuruldu. Polisin olaya dair inceleme başlattığı belirtildi.



"BİRBİRLERİNİ ÖRNEK ALIYORLAR"

Toronto'da bulunan York Üniversitesi'nde araştırma yapan Prof. Debra Repler'in, "Bir çocuk saldırgan bir eylemde bulunduğunda, diğerleri de onu örnek alarak takip ediyor. Bu da ilk saldıran çocuğun daha saldırgan ve heyecanlı olmasını sağlıyor. Ancak, grupça hareket ettikleri için 'mantık dışı' davranışlar sergileyebiliyorlar" dediği belirtildi.

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX