0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 15:18:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 16:52:00

Milli Savunma Bakanlığı'ndan peşe peşe önemli açıklamalar yapıldı

İstanbul Çekmeköy'deki 4. Hava Alay Komutanlığı'nın Trakya'ya taşınması için çalışma başlatıldı. Düşen helikopterin ise motor testi sırasında kaza kırıma uğradığı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni askerlik sistemi, Fırat'ın Doğusuna operasyon, FETÖ ve PKK ile mücadele ile ilgili şu açıklamalar yapıldı:

Askeri kaynaklar, Sancaktepe'deki 4.Kara Havacılık Alay Komutanlığının Trakya'da bir bölgeye taşınmasına yönelik proje çalışmasının olduğunu belirtti. Askeri Kaynaklar, "Motor testi sırasında kaza kırıma uğradı." açıklamasında bulundu. Milli Savunma Bakanlığı ise yeni askerlik sistemiyle ilgili de açıklama yaptı ve " Yeni askerlik sistemine ilişkin çalışmalar önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı'na sunulacak" bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri Dördüncü Kara Havacılık Alayı'nın Trakya bölgesine taşınacağını duyurdu. Askeri kaynaklar ayrıca düşen helikopterin motor testi sırasında kaza kırıma uğradığını belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni askerlik sistemi, Fırat'ın Doğusuna operasyon, FETÖ ve PKK ile mücadele ile ilgili şu açıklama yapıldı:

* Yeni askerlik sistemine ilişkin çalışmalar önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı'na sunulacak.

* Fırat'ın Doğusuna harekat planı TSK tarafından tamamlandı.

* Son 3 haftada yapılan operasyonlarda 56 terörist etkisiz hale getirildi.

* FETÖ ile mücadele kararlılıkla devam etmektedir. Son 7 ay içinde 1076 personel açığa alınmıştır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX