0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 15:16:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 16:21:00

ABD ve FETÖ'nün yeni oyunu ve son umudu

Yerel seçimleri oldukça önemseyen teröristlerin bu doğrultudaki mesajlarını değerlendiren gazeteci yazar Emin Pazarcı, ABD'ye kaçan FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın son sözlerine karşılık olarak "İçlerinde Ekrem Dumanlı diye bir adam var. Ahlâksızın önde gideni. Fetullah’ın en güvendiği isimlerden biriydi. FETÖ adına organizasyonlar yaptı. Kumpaslar kurdu, masum insanların hayatlarını mahvetti." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala muhalefet partilerinin hayatın olağan akışına ters bir şekilde kurduğu birlikteliği seçmenden gizlemeye çalışması oldukça dikkat çekiyor.

Akşam Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, muhalafetten ziyade teröristlerin neden yerel seçimlere umut bağladığını sorguluyor. Terör örgütlerinin ve Batı'nın, Türkiye'deki muhalefet partilerini son umut olarak gördüğünü Ekrem Dumanlı'nın sözlerine atıf yaparak anlattı.

Pazarcı, "Bir kaset hazırlayıp, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener ve Mansur Yavaş güzellemeleri yaptı. “Demokrasi” ve “milli irade” gibi ifadeler kullandı. Dünün darbe çağrıcısı, bugünün demokratı oldu. Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Erdoğan’a da “Arkadaş düş yakamızdan. Bu zulüm dönemi bir an önce bitsin; defolup gitsin” ifadeleri ile saldırdı.

Yandaşlarını Cumhur İttifakı’na karşı oy kullanmaya çağırdı. “Bütün umut buraya kilitlenmiştir”dedi. FETÖ’nün, CHP, İyi Parti, HDP ve SP işbirliğine “umut bağladığını” ve bunun için “destek verdiğini” net bir dille ortaya koydu.yazısı günümüzdeki politik duruma ışık tutuyor.

PAZARCI'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX