0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:14 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00

ABD'nin yeni oyununa düşmeyeceğiz

MHP lideri Bahçeli, “Washington kara mizaha dönen politikalarını revize etmedikçe, YPG demek hem PKK hem de ABD demek olacaktır” dedi. 

MHP lideri Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Karayılan, Bayık ve Kalkan için ödül koyduğunu açıklayan ABD yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, “PKK'lı teröristlerin başına ödül koymak, PYD/YPG'yi perdelemek, gözlerden uzak tutmak demektir. Ederi 12 milyon dolar olduğu ilan edilen canilerin işin özünde bizim nezdimizde delikli kuruş kadar değeri yoktur. Bir dolarlık FETÖ'cüler neyse YPG'li ve PKK'lı teröristler de aynısıdır” dedi. 

TAMAMEN KANDIRMACA 

“ABD kara mizaha dönen politikalarını revize etmedikçe, terörle arasına mesafe koymadıkça, bilinmelidir ki YPG demek hem PKK hem de ABD demek olacaktır” ifadelerini kullanan Bahçeli, ABD'nin YPG'yi kollayıp PKK'yı hedef haline getirmesinin “tamamen kandırmaca, yeni bir aldatma serüveni” olduğunu belirtti. 

ARALARINDA FARK YOK 

Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı: “YPG demek PKK demektir, ölüm demektir, bebeklere sıkılan kurşun, mazlumlara hıyanet demektir. YPG'yi PKK'yla savaştırmaktan bahsedenler zeka özürlü değilse, kesinkes riya ve yalan kapanına sıkışmışlardır. YPG'nin yuları Kandil'in elindedir. YPG de teröristtir, PKK da teröristtir. Aralarında hiçbir fark yoktur. Sahneye sürülen yeni ve vandal oyuna Türkiye asla düşmeyecektir.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX