0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Eylül 2020 Pazar 12:43:00 - Güncelleme:27 Eylül 2020 Pazar 12:43:00

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan Ermenistan'ın saldırılarına tepki: Her şart altında Azerbaycan'ın yanındayız

Kaynak: AA

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ermenistan'ın ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan'daki sivillere düzenlediği saldırının bölge barışına karşı büyük bir provokasyon olduğunu belirtti. Kurtulmuş, "Türkiye olarak her zaman, her şart altında Azerbaycan'ın yanındayız" dedi.

Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını şiddetle kınadı.

Saldırı sonucu şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Azerbaycan halkına başsağlığı dileyen Kurtulmuş, "Ermenistan'ın ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik düzenlediği bu alçak saldırı bölge barışına karşı gerçekleştirilen büyük bir provokasyondur. Türkiye olarak her zaman, her şart altında Azerbaycan'ın yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler : AK Parti AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Azerbaycan Azerbaycan'a saldırı Ermenistan Ermenistan saldırı Azerbaycan halkı Türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX