0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ekim 2020 Çarşamba 13:56:00 - Güncelleme:21 Ekim 2020 Çarşamba 14:52:00

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Evlat ve vicdan nöbeti tutan annelere hakaret etmek vicdansız bir saldırganlıktır

Kaynak: AA

ABONE OL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'un evlat nöbetindeki anneleri hedef alan saldırısına sert tepki gösterdi. Çelik, "Evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için günlerdir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde nöbet tutan annelerimize hakaret eden HDP milletvekilini kınıyoruz. Evlat ve vicdan nöbeti tutan annelere hakaret etmek vicdansız bir saldırganlıktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP'li Remziye Tosun'un, il başkanlığından çıkarken evlat nöbeti tutan annelere yönelik hakaretine sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda dikkat çeken ifadeler kullandı.

"VİCDANSIZ BİR SALDIRGANLIKTIR"

Çelik'in paylaşımları şöyle:

HDP'li bir kadın milletvekilinin, çocuk yaştaki evlatları dağa kaçırılan Diyarbakırlı annelerle dayanışmak yerine hakaret etmesi utanç verici bir tutumdur. Evlat nöbeti tutan annelere dönük bu saldırganlık herkes tarafından kınanmalıdır.

Evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için günlerdir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde nöbet tutan annelerimize hakaret eden HDP milletvekilini kınıyoruz. Evlat ve vicdan nöbeti tutan annelere hakaret etmek vicdansız bir saldırganlıktır.

Etiketler : ÖMER ÇELİK AK PARTİ HDP EVLAT NÖBETİ
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX