0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 16:55:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 17:55:00

AK Parti'den halkı aldatan CHP medyasına ince gönderme

Geçtiğimiz gün CHP ve taraftar medyası tarafından ağız birliği edilerek "AK Parti uyuşturucuyla mücadeleye karşı çıkıyor" başlıklı kamuoyunu yanıltan haberlerin servis edilmesinden sonra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel güldürürken düşündüren bir cevap verdi. Vekil Özel'in, "Biz seçimi kazandığı için Muharrem İnce’yi kaçırmış bir partiyiz, madde bağımlılığıyla mücadeleye karşı çıkmak ne ki?" sözleri büyük beğeni topladı.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Dün CHP grubu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne verilen, "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu" ve "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" kurulması önerisi AK Parti'nin oylarıyla reddedilmişti. CHP'ye çalışan medya durumu kriminalize edip halkı yanlış yönlendiren haberler servis ederek, AK Parti'yi uyuşturucuyla mücadeleye karşı çıkıyormuş gibi gösterdi.

AK PARTİ'DEN İNCE CEVAP

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel CHP'nin ve sosyal medyadaki trollerinin algıya yönelik propagandasını ti'ye alarak "Biz seçimi kazandığı için Muharrem İnce’yi kaçırmış bir partiyiz, madde bağımlılığıyla mücadeleye karşı çıkmak ne ki?!" ifadelerini kullandı. 

CHP VAATLERİNİ UNUTTURMAK İSTİYOR

AK Parti Esenler Belediye Başkan Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı televizyon programında yapılanların art niyetli olduğunu ve CHP'nin seçim öncesi büyük projeler taahhüd ettiğini ama bunu gerçekleştirecek vizyonda olmadığı için farklı manevralarla durumu kurtarmaya çalışıldığını belirtti. Ayrıca büyükşehirde kurulan komisyonların teknik komisyonlar olduğunu ve icralık olmadığını ifade etti.

Göksu, CHP'nin "bizi çalıştırmıyorlar, engelliyorlar" politikası yürüttüğünü ifade ederek, "ama çalışmak istiyorlarsa biz önlerini açmaya hazırız" açıklamasında bulundu.

"UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KOMİSYONU YILLARDIR FAALİYETTE"

Tevfik Göksu yapılan tezviratlara karşı Twitter hesabından, "İBB Meclisimizde zaten var olan Sosyal Hizmetler Komisyonu sayesinde Büyükşehir Belediyemiz “Uyuşturucu ile Mücadele” konusunda yıllardır ciddi çalışmalar yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Bu nedenle yeni komisyon bir kurulmasına ihtiyaç bulunmamaktadır." ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX