0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2020 Çarşamba 12:43:00 - Güncelleme:24 Haziran 2020 Çarşamba 12:43:00

AK Parti'nin yeni kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırılması, sigara filtresinin Bakanlığın denetimine alınmasını da içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırılması, makaron, yaprak sigara kağıdı, sigara filtresinin Bakanlığın denetimine alınması, yerli tütün kullanım oranının yüzde 30'a çıkarılmasını da içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.

SOYER'İN BAYRAK VE PARA AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Muş, "Türkiye'mizin bir bölgesiyle alakalı bölücü terör örgütünün sinsi planları vardır. Onların bir paçavrası vardır. CHP'nin bu tip söylemleri ifade etmesi HDP'nin bu sinsi planlarının meşrulaştırılması olarak görmekteyiz. Kesinlikle tasvip etmiyoruz. Çok tehlikeli olarak görmekteyiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler : mehmet muş ak parti kanun teklifi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX