0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2020 Cuma 10:59:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2020 Cuma 12:41:00

Provokatör yine sahnede! Alparslan Kuytul'un skandal açıklamasına FETÖ'cülerden destek geldi

21 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Alpaslan Kuytul, bu kez de vatandaşların sağlığı için bayramda uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin provokatif açıklamalar yaptı. Kuytul ''Bayramda sokağa çıkma yasağı ilan etmek, İslam'a ve Müslümanlara ihanettir.'' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Kuytul yaptığı konuşmada ''Eğer bayramda sokağa çıkma yasağı ilan ederlerse bu İslama ihanettir'' dedi.

Soyal medya hesabından skandal açıklamalarına devam eden Kuytul, bayramda akraba ve arkadaşları ile bayramlaşacağını yazdı.

Kuytul, "Bayram kültürünü bitirmeye çalışanlara inat, cuma günü akrabalarımla ve arkadaşlarımla bayramlaşacağım" ifadelerini kullandı.

İşte Alparslan Kuytul'un o paylaşımı;

FETÖ'DEN PROVOKASYONA DESTEK

Kuytul, koronavirüs tedbirlerine karşı, bir yandan da halkı kışkırtmak için sosyal medya üzerinden skandal paylaşımlar yaptı.

ABD'ye kaçan FETÖ firarisi Hakan Şükür ise, Kuytul'un skandal tweetlerini beğendi ve paylaştı.

FETÖ'nün arka çıktığı provokasyon, duyarlı Müslümanlar tarafından tepkiyle karşılandı ve provokasyonlara karşı itidal çağrısında bulunuldu.

İşte o FETÖ'nün de desteklediği skandal tweetler:

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX