0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2020 Cumartesi 17:13:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2020 Cumartesi 17:13:00

Alpay Özalan'dan Selçuk Bayraktar'ı hedef alan CHP'ye: Siz muhalefet değil, ilkel bir kabilesiniz

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İHA ve SİHA'ların mimarı Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'a dil uzatan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a sert çıktı. Özalan, "Siz muhalefet değilsiniz. Ülke, millet, teknoloji düşmanı ilkel bir kabilesiniz." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İHA ve SİHA'ların mimarı Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile alay etmeye çalışan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a sert sözlerle yüklendi.

'TEKNOLOJİ DÜŞMANI İLKEL KABİLE

'Özalan, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"CHP sözcüsü Faik Öztrak, ürettiği İHA'lar ve SİHA'larla ordumuzu güçlendiren Selçuk Bayraktar'a dil uzatarak alaycı şekilde 'havacı' demiş. PKK, Esed, Hafter vuruldukça, CHP ve ortakları ağlıyor. Siz muhalefet değilsiniz. Ülke, millet, teknoloji düşmanı ilkel bir kabilesiniz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX