0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Haziran 2018 Perşembe 10:12:00 - Güncelleme:21 Haziran 2018 Perşembe 17:01:00

Bahçeli'den Muharrem İnce'ye: Dişlerini sökerler!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "İsmail Metin Temel'in apoletini sökeceğim" sözleri bir televizyon programında canlı yayına katılan Devlet Bahçeli'ye soruldu. Bahçeli İnce'ye çok sert sözlerle tepki göstererek "Adamın dişlerini sökerler, haddini bilsin" dedi

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin kahramanı olan İsmail Metin Temel'in apoletini sökmek isteyen Muharrem İnce'ye Devlet Bahçeli'den sert uyarı geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ATV-A Haber ortak yayınında Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtladı.

Muharrem İnce'nin TSK'dan özür dilemesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Onu bir dağın başına tek başına bıraksak 24 saat kalamaz. Afrin kahramanı hakkında böyle konuşma hakkını kim veriyor." şeklinde konuştu.

ADAMIN DİŞLERİNİ SÖKERLER: CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adayı İnce'nin sözlerine sert tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Ne demek apoletini sökeceğim. Adamın dişlerini sökerler, haddini bilsin" ifadelerini kullandı.

(AHaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX