0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 13:58:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 14:26:00

Bakan Soylu: Türkiye’de bombayı patlatacaklar, güya PYD/PKK’nın elindeki 100 tane esiri alacaklar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bombalı aracı Türkiye’ye getiren bir DEAŞ’lı. Neyin karşılığında olduğunu biliyor musunuz? Türkiye’de bombayı patlatacaklar, güya PYD/PKK’nın elindeki 100 tane esiri alacaklar" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir hafta önce Türkiye'de yakalanan bombalı aracın arkasındaki kirli pazarlığa dair açıklamalarda bulundu.

Aracın terör örgütü DEAŞ'a ait olduğunu ve bölücü terör örgütü PKK ile yaptıkları anlaşmanın sonucu Türkiye'ye sokulduğunu söyleyen Bakan Soylu, “Bombalı aracı Türkiye’ye getiren bir DEAŞ’lı. Neyin karşılığında olduğunu biliyor musunuz? Türkiye’de bombayı patlatacaklar güya PYD/PKK’nın elindeki 100 tane esiri alacaklar” dedi.

Bakan Soylu dün yaptığı açıklamada bomba yüklü bir aracın yakalandığını duyurmuş, "Bir hafta önce Türkiye’ye tuzak kurmaya çalışan, Türkiye içerisinde birilerini yakaladık, böyle bomba yüklü bir arabayı. Sınırın ötesinde de onlara kim talimat vermişse jandarmamız da onları kıskıvrak yakalayıverdi." ifadelerini kullanmıştı.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX