0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2018 Salı 08:23:00 - Güncelleme:24 Nisan 2018 Salı 09:14:00

Başbakan Yıldırım'dan İspanya ziyareti öncesi önemli açıklamalar

Başbakan Yıldırım, İspanya ziyareti öncesinde havaalanında açıklamalarda bulundu. İspanyol mevkidaşı Rajoy ile ülkemizde ve çevre ülkelerde yaşanan gelişmeleri ele alacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, 'İspanya ile Türkiye'nin bu gelişmeler karşısındaki tutumunu değerlendirileceğiz.' dedi. Başbakan Yıldırım ayrıca, 5,1 büyüklüğünde deprem meydana gelen Adıyaman'da yaralananlara acil şifalar diledi.

Başbakan Yıldırım, İspanya ziyareti öncesinde havaalanında açıklamalarda bulundu. İspanyol mevkidaşı Rajoy ile ülkemizde ve çevre ülkelerde yaşanan gelişmeleri ele alacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, "İspanya ile Türkiye'nin bu gelişmeler karşısındaki tutumunu değerlendirileceğiz." dedi.

Adıyaman'ın Samsat ilçeside meydana gelen depreme ilişkin açıklamada bulunan Yıldırım, "Can kaybımız yok. Bazı binalarda hasar var ve bunlarla ilgili Başbakanlık gerekli çalışmaları başlattı. Hasar tespitleri, yapılması gereken yardımlar neyse bunlar konusunda hemen harekete geçilmiştir." dedi.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX