0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ocak 2019 Cuma 16:55:00 - Güncelleme:11 Ocak 2019 Cuma 17:31:00

Başkan Erdoğan Trabzon belediye başkan adaylarını açıkladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon belediye başkan adaylarını açıkladı

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

AK PARTİ'NİN ZAFER SANCAĞINI ŞEHRİMİZİN TEPESİNDE DALGALANDIRACAĞIMIZA İNANIYORUM

Son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un kendine asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon'da el ele gönül gönüle vererek her zamankinden daha çok çalışarak, inşallah bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını şehrimizin tepesinde dalgalandıracağımıza inanıyorum.

POPÜLİZM BATAKLIĞINA SAPLANMADIK

Bizler 3-5 oy daha fazla alabilmek için popülizm bataklığına saplanmadık. Söz verdi mi, sözünde durur. AK Parti budur. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran en önemli temel özellik, milletin çıkarlarını ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstüne tutmasıdır. Bu dava anadolu topraklarını, ilimle, irfanla, hikmetle, aşkla, yoğuran erenlerin mirasçısı bir partidir. Biz laf değil, icraat siyaseti yaptık.

Bugün ikinci üniversitesiyle, yurtlarıyla, yollarıyla, tünelleriyle, gençlik salonlarıyla, modern statlarıyla Trabzon'a çağ atlattık. Trabzon'u a da hızlı tren ağına ekliyoruz.

TÜRKİYE'Yİ HEDEFLERİ VE HAYALLERİ İLE BULUŞTURMANIN KAVGASINI VERDİK

Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan, Türkiye'yi hedefleri ve hayalleri ile buluşturmanın kavgasını verdik. Sadece kendi seçmenimizi, sadece bize oy verenleri değil 81 milyonun tamamını kucakladık. Sloganımızı da 'tevazu, samimiyet, gayretle önce millet, önce memleket' dedik. Hiç kimsenin hayat tarzına, siyasi görüşüne müdahale etmedik. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı süratle ilerliyor. Bin 200 yataklı Trabzon şehir hastanesi de şu an ihale aşamasında. Trabzon'a toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik.

YALAN, İFTİRA VE HAKARETLE SİYASET GEMİSİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞAN BİR CHP GÖRÜYORUZ

Milletimiz, ülkemiz her alanda ilerlemiş, gelişmiştir ama CHP her alanda alışkanlıklarını değiştirememiştir. Kendini yenilemek yerine yalan, iftira ve hakaretle siyaset gemisini yürütmeye çalışan bir CHP görüyoruz. Belge diye ellerinde salladıkları kağıtların hiçbirini mahkemeye delil olarak sunmadılar. Partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Hakaret etmek yerine, fikir üretseler, proje üretseler emin olun bundan herkes karlı çıkacak.

Bizim görevimiz millete hizmet yolculuğunda, selametle yürümek daima doğru olmak, dürüst olmaktır. Önce millet, önce memleket prensibiyle Trabzon adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart Seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri olacaktır. AK Parti üyelerinin 504 bininin seçmen kütüklerinde kayıtlarını bulamadık.

İŞTE AK PARTİ TRABZON İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AKÇAABAT: Osman Nuri Ekim

ARAKLI: Recep Çebi

ARSİN: Muhammet Sait Gürsoy

BEŞİKDÜZÜ: Harun Demirci

ÇAYKARA: Hanefi Tok

DERNEKPAZARI: Mehmet Aşık

DÜZKÖY: Yılmaz Ankara

HAYRAT: Salih Öztel

KÖPRÜBAŞI: Ali Aydın

MAÇKA: Koray Koçhan

OF: Salim Salih Sarıalioğlu 

ORTAHİSAR: Ahmet Metin Genç

SÜRMENE: Rahmi Üstün

VAKFIKEBİR: Muhammed Balta

YOMRA: İbrahim Sağıroğlu

ÇARŞIBAŞI (CUMHUR İTTİFAKI): Mümin Nuhoğlu

ŞALPAZARI (CUMHUR İTTİFAKI): Refik Kurukızı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX