0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ekim 2018 Pazar 12:26:00 - Güncelleme:21 Ekim 2018 Pazar 19:12:00

Başkan Erdoğan: Yeni dönemin adı ''yeniden şahlanış, yeniden diriliş'' dönemidir

TÜGVA Genel Merkezi açılış töreninde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet olarak yeni bir dönemin arefesindeyiz. Bu dönemin adı, 'yeniden şahlanış, yeniden diriliş dönemidir" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Genel Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada "TÜGVA Genel Merkezi'nin etrafındaki diğer binalardan onu ayıran vasfı, her gün dolup taşan gençler olmalıdır. Sıradan bir binayı hizmete almıyoruz. Örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz" dedi.

Başkan Erdoğan açılış konuşmasına şöyle devam etti:

"GENÇLİĞİNİ İHMAL EDEN GELECEĞİNİ DE TEHLİKEYE ATIYOR DEMEKTİR"

Kuruluşundan bu yana geçen kısa sürede TÜGVA'nın katettiği mesafeyi çok önemli bir başarı olarak görüyorum. Yurtlarımızdaki doluluk oranı yüzde 90'lara çıktı. Gençlerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda vakfımız birbirinden önemli projelere imza atıyor. TÜGVA gençlerimize sadece barınma imkanı değil on binlerce gencimiz için ikinci bir okul oluyor. Yurtlarımızda kalan gençlerimizi birer TÜGVA mezunu olarak görüyorum. TÜGVA mezunlarının ileride vakfımızın misyonunu çok daha ileri taşıyacaklarına inanıyorum. Gençliğini ihmal eden geleceğini de tehlikeye atıyor demektir. Bu anlayışla 16 yıldır gençlerimizi her açıdan en güzel şekilde yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz.

"28 ŞUBAT DÖNEMLERİNİN ÜNİVERSİTELERDEKİ UTANÇ SAHNELERİNE SON VERDİK"

Evlatlarımıza spor tesislerimizle sosyal kültürel gelişmeleri için her türlü imkanı sunduk. Hiçbir evladımızın inancından, kılık kıyafetinden, dış görünüşünden dolayı horlanmadığı bir özgürlük atmosferini ülkemizde hakim kıldık. En önemlisi gençlerimizin hayalleri ile aralarındaki mesafeyi kaldırmayı amaçlıyoruz. 28 Şubat dönemlerinin üniversitelerdeki utanç sahnelerine son verdik. Öğrencilerimiz için özgürlük atmosferini hakim kıldık. Bize yapılanların hiçbirini başkalarına yapmadık.

"TÜRKİYE'NİN SON 16 YILINDAN RAHATSIZ OLANLAR KENDİLERİNİ İMTİYAZLI OLARAK DEĞERLENDİRENLERDİR"

Türkiye'nin son 16 yılından rahatsız olanlar kendilerini imtiyazlı olarak değerlendirenlerdir. 2002'den bu yana reformlarla ülkemizin 2053 ve 2071 vizyonlarını sırtlanacak gençlerimiz için gerekli altyapıyı kurduğumuzu düşünüyorum. Gençlerimizin karşılaştığı pek çok sorun hatıralarda kaldı. Millet olarak yeni bir dönemin arefesindeyiz. Bu dönemin adı, 'Yeniden şahlanış, Yeniden diriliş dönemidir'...

Onlar teröristlerle el ele yürümüş olabilirler ama biz rahmet erleri ile yürüyoruz. Bay Kemal sen onlarla yürümeye devam et biz mazlumlarla mağdurlarla yürümeye devam edeceğiz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX