0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mart 2019 Perşembe 15:20:00 - Güncelleme:14 Mart 2019 Perşembe 16:13:00

Başkan Erdoğan'dan flaş sözler: Bukalemun ittifakı oluşturdular

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Yenimahalle’de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. Erdoğan, "Tencere yuvarlanır, kapağını bulurmuş. Bay Kemal de büyükşehirde tam kendisi gibi birini buldu. 9 yılda 9 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı, Ankara Büyükşehire kendisi gibi sürekli kaybeden birini aday yaptı. Seçim öncesi CHP kapısından ayrılmayan, sonra istifa edip alengirli işlere bulaşan zatı 'işte adayımız' diye yine Ankara'ya dayattılar. Sadece bununla da kalmadılar, bölücü örgütün siyasi uzantılarını da kollarının altına aldılar. Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler." dedi. Öte yandan Erdoğan, "Nabza göre şerbet veren, Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular." açıklamasında bulundu

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Yenimahalle'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Emekçi kardeşlerimi buradan selamlıyorum. Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışını yaptım. 3 bin 700 yataklı bir hastane. "Türkiye'yi yükselteceğiz" dedik. 24 Haziran'daki desteğinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

"MEHMET ÖZHASEKİ BELEDİYECİLİKTE SEMBOL BİR İSİM! TECRÜBEYSE VEYSEL TİRYAKİ..."

Yenimahallle'de samimiyetle çalışacak bir arkadaşımızı aday gösterdik. Veysel Tiryaki kardeşimizde tecrübeyse tecrübe, gençlikse gençlik var. Tüm Ankaralıların gururla misafirlerini götürdüğü tarih ve turizm merkezlerinde Veysel Beyin imzası var. Mehmet Özhaseki kardeşim belediyecilikte sembol bir isimdir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak böyle kıymetli, çalışkan isimlerle karşınıza çıktık.

"BAY KEMAL ANKARA'DA KENDİSİ GİBİ BİRİNİ BULDU"

Biz başarıyı ödüllendirirken muhalefet neyi tercih etti? Tencere yuvarlanır, kapağını bulurmuş. Bay Kemal de büyükşehirde tam kendisi gibi birini buldu. 9 yılda 9 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı, Ankara Büyükşehire kendisi gibi sürekli kaybeden birini aday yaptı. Seçim öncesi CHP kapısından ayrılmayan, sonra istifa edip alengirli işlere bulaşan zatı 'işte adayımız' diye yine Ankara'ya dayattılar. Sadece bununla da kalmadılar, bölücü örgütün siyasi uzantılarını da kollarının altına aldılar. Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler.

"BUKALEMUN İTTİFAKI OLUŞTURDULAR"

Nabza göre şerbet veren, Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular. Bay Kemal Ankara'da sürekli bozkurt işaretiyle dolaşıyor, nereden çıktı bu? Yanındaki hanımefendi de kendisi de HDP'nin niçin kendilerine destek verdiğini söylemiyor. Milletin huzuruna çıkıp mertçe bölücü terör örgütün uzantıları ile hangi şartlarda ittifak kurduklarını söylemiyorlar. Ezan, bayrak, devlet düşmanlarını savundukları kadar Türkiye'nin toprak bütünlüğünü ne yazık ki savunmuyorlar.

"56 BİN TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK"

Biz topraklarımızı böldürtmeyiz. Kürdistan'ı çok seviyorsa Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var, defolsun oraya gitsin. Biz topraklarımızda ameliyat yaptırmayız. Buyursunlar gelsinler, topu birden gelsin. Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerine girdik mi? 56 bin teröristi etkisiz hale getirdik. 31 Mart akşamı Yenimahalle'den güçlü bir ses çıkacak.

"CHP BAŞARISIZLIK, BECERİKSİZLİK, İŞBİLMEZLİK DEMEK"

Hergün bize iftira atıyorlar, her seçim bize saldırıyorlar fakat Türkiye'nin bekasıyla ilgili tek bir cümleleri yok. 31 Mart'ta bukalemun ittifakını sandığa gömmek gerekmez mi, bunları emekli etmek gerekmez mi? Size dağıtılan gülücüklere aldanmayın. CHP başarısızlık, beceriksizlik, işbilmezlik demektir.

"2,5 MİLYONU BEN MEHMETÇİK VAKFI'NA VERECEĞİM"

Merhum Menderes'ten Özal'a, Türkeş'e kadar tüm liderler CHP'nin saldırılarına maruz kalmıştır. Man adaları iftirasından tazminat kazandım, onanınca 2,5 milyonu ben Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.

TAKSİM'DEKİ YÜRÜYÜŞ EZANA SAYGISIZLIK

Türkiye'de terörizmi sıfırlayana kadar mücadelemiz davam edecek.

Bay Kemal, siz bu ezan düşmanlarıyla berabersiniz. Meral Hanım, siz ezan düşmanlarıyla berabersiniz. HDP'yi zaten söylememe gerek yok. Üzülüyorum ki Saadet de onlarla beraber.

Bu millet hukuk devlerini sindirerek yaşıyor. Yasalara, izinlere göre sokaklara çıkarsın. Orada bir işgal hareketine girmek istediler. Türkiye hukuk devleti içinde halkını hukukunu korur ama teröre yönelik adım atanlara göz açtırmayız.

"PROJELERİMİZİ DURDURMAK İÇİN MAHKEME GEZEN BİR CHP VAR"

Karşımızda projeleri kapattırmak için mahkeme mahkeme gezen bir CHP bulduk. Yenimahalle'ye Külliye yaptık, karşımıza dikilen yine CHP ve onun yandaş meslek odaları oldu. 200 bin kişilik sergi salonlarıyla, 5 milyon cilt kapasiteli Türkiye'nin en büyük kütüphanesini yaptık. Avizelerine kadar her türlü yalanı söylediler ama sonunda tıpış tıpış Külliye'ye geldiler. Biz sizler için çalışıyoruz, mücadele veriyoruz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX