0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2019 Pazartesi 14:09:00 - Güncelleme:22 Nisan 2019 Pazartesi 15:03:00

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Olay tüm boyutuyla soruşturulmaktadır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dün yaşanan saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun şehidimizin cenazesinde uğradığı saldırı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Saldırı hakkında ilk kez açıklama yapan Başkan Erdoğan olayın tüm boyutlarıyla araştırıldığını kaydetti.

Cenaze törenindeki protestoların şiddete dönüştüğünü açıklayan Başkan Erdoğan 'Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız' dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları...

Dün dört şehidimizi toprağa verdik. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir. Ne yazık ki dün Çubuk’ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür.  Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız.

Kimsenin Türkiye’nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX