0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2020 Perşembe 07:43:00 - Güncelleme:17 Eylül 2020 Perşembe 07:43:00

Başörtülülere küstah sözler kullanan 'Ahlaksız' kadın Yeşim Meltem Şişli'nin açığa alınmadığı, maaşının tam ödendiği ortaya çıktı

Kaynak: Akşam

ABONE OL

İSMEK toplantısında başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullanan ve CHP'li Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açığa alındığı iddia edilen Yeşim Meltem Şişli'nin içten çıkarılmadığı, maaşının ise tam olarak ödendiği ortaya çıktı.

İSMEK'te başörtülü kadın çalışanlara hakaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açığa alındığı açıklanan Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ile ilgili rapor tamamlandı.

İSMEK’te başörtülü kadın çalışanlara “Kapalısınız, toplu taşımalarda ter içinde kalırsınız, kokarsınız” diyerek hakaret ettiği için 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açığa alındığı açıklanan Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ile ilgili rapor tamamlandı.

VEKALETEN ATAMA VAR AMA...

İBB Temel Haklar Komisyonu tarafından hazırlanan raporu okuyan Komisyon Başkanı Kadir Çakır, İmamoğlu tarafından kamuoyuna yapılan ‘açığa alındı’ şeklindeki açıklamaların doğru olmadığını söyledi. Şişli’nin açığa alınmadığını ve görevini vekaleten bir başka genel sekreter yardımcısı tarafından yürütüldüğünü kaydeden Çakır, “Yeşim Meltem Şişli’nin maaşının tam olarak kendisine ödendiği öğrenilmiştir” dedi.

Etiketler : yeşim meltem şişli chp ibb ismek hakaret
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX