0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 09:07:00 - Güncelleme:30 Kasım 2019 Cumartesi 14:24:00

Bekçilik sonuçları belli oldu mu?

Adaylar sonuçlar açıklandıktan ve başarılı olduktan sonra fiziki sınava girecek. Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının yüzde 25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının yüzde 25’i ve sözlü sınav puanının yüzde 50’sinin toplamı olarak hesaplanacak. Bekçilik sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor..

Bekçi olmak isteyen adayları, son olarak mülakat sınavında girdiler. Adaylar sonuçlar açıklandıktan ve başarılı olduktan sonra fiziki sınava girecek. Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının yüzde 25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının % 25’i ve sözlü sınav puanının %50’sinin toplamı olarak hesaplanacak. Bekçilik sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor..  

 

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


BEKÇİLİK SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.

Adaylar;

a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,
b) Kendisinden istenileni kavraması,
c) Özgüveni,
ç) İfade etme yeteneği,
d) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılacaktır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX