0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 08:00:00

'Bu oyunu hep beraber bozacağız'

Keçiören ve Sincan'da toplu açılış törenlerinde konuşan Başkan Erdoğan, tanzim satışla sebze meyve fiyatlarının yarıya düştüğünü söyledi, “Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'nın Keçiören ve Sincan ilçelerinde toplu açılış törenlerine katıldı.  Meydanları dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan, tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılmasıyla fiyatlarda yarı yarıya yakın düşüş yaşandığını belirterek, “Sebze meyve fiyatlarıyla terör estirenlere karşı, nasıl Gabar'da Cudi'de, Tendürek'te inlerine girdiysek sebze meyve ve gıda terörü estirenlere de belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar, semt pazarlarını kurarak, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere ucuz ürünü bugün itibarıyla satmaya başladık” dedi. 

VATANDAŞ UCUZ ÜRÜNE KAVUŞTU 

Erdoğan, Keçiören Kalaba Meydanı'ndaki konuşmasını şöyle sürdürdü: “Fiyatlar neredeyse yarıya yarıya inmiş durumda. Halk Ekmek ile İstanbul ve Ankara'da vatandaşımızın evine nasıl ucuz ekmeği verdiysek, şimdi de sebzede meyvede, bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Böylece vatandaşım, Ayşe kardeşim, Fatma kardeşim, Ahmet'im, Mehmet'im bu ucuzluktan en ideal şekilde faydalanacak. Oyunu hep beraber bozacağız, bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.” 

CHP KİMİNLE EL ELE KOL KOLA? 

Konuşmasında, 'zillet ittifakı'na değinen Başkan Erdoğan, “CHP'nin bir özelliği var, kiminle el ele, kiminle kol kola? Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ, bunlarla el ele yürüyor. Bunların zillet ittifakı var, bunların illet ittifakı var. Bizim de Cumhur İttifakı'mız var. Cumhur İttifakı'mızın özelliği var. Bize 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara karşı biz bütünleştik. Orada CHP, HDP var mıydı? Yoktu. Orada diğerleri var mıydı? Yoktu. Bu kardeşiniz gecenin saat 01.15'inde Atatürk Havalimanı'na, İstanbul'a indiğinde milletiyle iç içeydi fakat 23.15'te de meğerse Bay Kemal oraya gelmiş, tankların koruması altında oradan ayrılarak Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş. Sonra da 'Bana da haber verseydiler gelirdim' diyor” ifadelerini kullandı. 

MEZARA KADAR YÜRÜYECEĞİZ 

Erdoğan şöyle devam etti: “Yüz binler, milyonlar meydanlara dökülmüş sen hâlâ 'bana da haber verseydiler' diyorsun. Özel sipariş mi gerekiyor? Bu vatan meselesi, milliyetperverlik, terörizme karşı bir mücadele. Nitekim, 7 Ağustos'ta kendisini davet ettik. Cuma akşamına kadar bize cevap vermedi. Gelemeyeceğini söylediler. En son herhalde baskılara dayanamadı cuma akşamı, geleceğini bildirdiler. Fakat ondan sonra da bizim birlik beraberlik o 'Yenikapı ruhu' dediğimiz olaya tahammül edemedi, ayrıldı. Zaten bizlerle beraber olamazdı. Şimdi biz azami müştereklerimizin olduğu Cumhur İttifakı ile bu yolda yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar yürüyeceğiz.” 

FIRSATÇIYA GEÇİT YOK

Erdoğan Keçiören'deki toplu açılış töreninde, “Sebze meyve fiyatlarıyla terör estirenlere karşı belediyeler aracılığıyla tanzim satışlar kurarak ucuz ürün satmaya başladık. Vatandaşlarımız bu ucuzluktan ideal şekilde faydalanacak” dedi. 

Erdoğan, kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların arasına katılarak, onlarla sohbet etti. 

CHP'DEKİ EN BÜYÜK SORUN KENDİSİ HABERİ YOK 

'Çözüm üretmekten' söz eden Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, “Partisinin çözmesi gereken en büyük sorun kendisi olmuş, haberi yok” değerlendirmesinde bulundu. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı konuşmasına tepki gösteren Başkan Erdoğan, “Baktık ki dün, CHP'nin başındaki zat çıkmış yine bir sürü zırvayla milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyor. CHP'nin ittifak yaptığı partileri sayıyor ama asıl büyük ittifak içinde olduğu partiyi ve onun arkasındaki örgütü, bölücü terör örgütünü gizliyor. 

KANDİL'DEKİ BARONLAR 

Halbuki asıl büyük ittifakı bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyle yaptılar. Nereden mi biliyoruz? Kandil'deki terör baronlarının yaptığı açıklamalardan biliyoruz. Bu zat, çözüm üretmekten bahsediyor. Halbuki hem Türkiye'nin hem de yapılan tartışmalardan anlıyoruz ki partisinin çözmesi gereken en büyük sorun kendisi olmuş, haberi yok” diye konuştu. 

EN BÜYÜK TEFECİ IMF 

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına atıfta bulunan Erdoğan, “Türkiye'nin tefecilere teslim edildiğinden söz ediyor, dünyadaki en büyük tefeci IMF'dir. Peki bu ülkede IMF ile ilk anlaşmayı kim yapmıştır? CHP yapmıştır” dedi. Erdoğan, CHP'nin, IMF ile en büyük çaplı anlaşmayı yaptığını, Türkiye'yi IMF kapılarında süründürdüğünü dile getirerek, Türkiye'yi IMF cenderesinden AK Parti iktidarının kurtardığını söyledi. 

KENE GİBİ MİLLETİN SIRTINA YAPIŞTILAR

Erdoğan Sincan'daki konuşmasında, Türkiye'nin mücadelesine destek yerine fırsatçılık yapanlara meydanı bırakmayacaklarını söyledi .

Keçiören'deki toplu açılış töreninin ardından Sincan'daki açılış töreninde de vatandaşlara seslenen Başkan Erdoğan, “Döviz, faiz, enflasyon kıskacında teslim alınmaya çalışılan Türkiye'nin mücadelesine destek vermek yerine fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız” dedi. 

ETİKETLERİ ISRARLA DEĞİŞTİRMEDİLER 

Vatandaşlara “Fırsatçı kimdir biliyor musunuz” diye soran Erdoğan, “Fırsatçı, en yüksek döviz kurundan fiyat belirleyip, kur epey gerilediği halde hâlâ aynı etikette ısrar edendir. Fırsatçı, elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye bunu piyasaya sürmeyip stokçuluk yapandır. İşte şimdi olduğu gibi” diye konuştu. 

İZMİR KÖRFEZİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR 

“Belediyecilik AK Parti'nin işidir” diyen Erdoğan, “İzmir'i de pırıl pırıl yapacağız” diye konuştu.

Hem büyükşehir hem de  Sincan Belediyesi'nin ilçeyi büyüklüğüne ve gelişmesine uygun hizmetlerle donatacağını dile getiren Erdoğan, “Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Başkentimizden daha küçük şehirler, pek çok sıkıntının altında ezilirken, Ankara üstlendiği tüm yüklerin altından başarıyla kalkmayı bilmiştir” ifadelerini kullandı. 

ANKARA NEYDİ NE OLDU? 

Erdoğan şöyle devam etti: “İşte İzmir... Körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynen benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. İnşallah şimdi İzmirli kardeşlerim inanıyorum ki, İzmir'de Cumhur İttifakı'na verecekler. Nihat kardeşimizle İzmir'i de pırıl pırıl yapacağız. İstanbul neydi, Ankara neydi? Biz buraları devraldıktan sonra ne oldu? Daha güzel olacak.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX