0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2018 Cumartesi 10:32:00 - Güncelleme:15 Aralık 2018 Cumartesi 11:18:00

Bu ülke asla size ihtiyaç duymayacak!

Cumhurbaşkanlığının ardından siyasete girmeyeceğini belirten Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, İP'in desteğini alamadığı için Başkan Erdoğan'ın karşısında aday olamamıştı. Yaklaşan yerel seçimlerde yine aktif rol üstlenen Gül, şer ittifakı ile zaman zaman aleni zaman zaman ise gizli görüşmeler yapmış, muhalefetin akıl hocalığını üstlenmişti. Başkan Erdoğan'ın 'Kardeşim' diye hitap ettiği Gül'ün amacının ne olduğunu Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bugünkü köşesinde deşifre etti.

Cumhurbaşkanlığının ardından köşesine çekilerek aktif siyasetten uzak durduğunu belirtmesi, AK Partili isimlere tutunduğu mesafeli tavır ve kriz zamanlarında ortaya çıkıp yapmış olduğu açıklamalar aslında Gül'ün amacını ortaya koyuyordu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Temel ve Kemal'in adayı olarak yeniden karşımıza çıkan Gül, Meral'in ilk turda kendisinin aday olma kararından dolayı adaylıktan vazgeçmişti.

GÜL'DEN GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞMELER

Muhalefet ile görüşmelerini kesmeyen Gül, yerel seçimler öncesinde de gerek Temel Karamollaoğlu ile gerekse Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler yaparak yerel seçimlerde AK Parti'ye karşı nasıl kazanacaklarının tüyolarını vererek akıl hocalığını yapıyordu. Dünkü haberimizde bu görüşmelerin ayrıntılarını deşifre etmiştik.

HAZIR TEZGAHA KONACAKTI

17-25 Aralık kumpası, Gezi provokasyonları başarılı olsaydı milletin nezdinde hem AK Partili, hem “İslamcı”, hem “statükonun mesajını alma becerisine sahip”, hem HDP’ye karşı toleranslı, hem de Brüksel’le (NATO’nun ve AB’nin merkezi Brüksel’le) iyi geçinen bir isim olan Gül, bunu fırsata çevirecek ve hazır kurulu AK Parti tezgahının başına geçecekti.

Ama Gül'ün unuttuğu ayrıntıyı Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç bugünkü köşesinde açıkladı.

ABDULLAH GÜL'E KÖTÜ HABER... - YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: gunes.com

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX