0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:58:00 - Güncelleme:25 Nisan 2018 Çarşamba 12:18:00

CHP bölündü! Muharrem İnce: Erdoğan ve Gül arasında kalırsam oyumu Erdoğan'a veririm

CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce dikkat çeken bir açıklama yaptı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylık iddialarını değerlendiren İnce, 'Ben ikisinin arasında kalsam Erdoğan’a oy veririm” dedi.

Dünkü CHP Parti Grubu'nda tüm gözlerin üzerine çevrildiği isimlerden biri olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi hakkında değerlendirmelerde bulunan İnce, şu çarpıcı çıkışlarda bulundu:
 
ADAY OLARAK KENDİNİ TARİF ETTİ
 
“Her şeyden önce kendi profiline uygun bir isim çıkarması lazım. Yüzde 26’yı elinde tutacak, üzerine koyabilecek bir isim... Bence bu isim Yalovalı, 54 yaşında ve fizik öğretmeni olmalı...”
 
SAĞ TABANI KONSOLİDE ETTİK
 
“İYİ Parti’ye 15 vekil vererek zaten sağ tabanı konsolide ettik. Bundan sonra soldan bir isim çıkarmalı CHP”
 
ERDOĞAN-GÜL ARASINDA KALIRSAM...
 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylık iddialarını değerlendiren İnce "Ben ikisinin arasında kalsam Erdoğan’a oy veririm” dedi.
 
(Habertürk)
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX