0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2019 Cuma 09:44:00 - Güncelleme:08 Kasım 2019 Cuma 10:12:00

CHP'de 'İmamoğlu' krizi sürüyor: Tepki mesajı genel merkez onaylı mı?

İmamoğlu için yazılan Kahraman’ kitabına tepki gösteren İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun mesajını Genel Başkan Yardımcısı Torun ve Grup Başkanvekili Altay paylaştı. Diğer yetkililer sessiz kaldı, parti açıklama yapmadı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Necati Özkan’ın İBB Başkanı İmamoğlu için kaleme aldığı “Kahramanın Yolculuğu” adlı kitabı için tepki dolu bir mesaj yayımladı. Kitapta tek başarının İmamoğlu’na mal edilmesine kızan Kaftancıoğlu, HDP, SP ve İP ittifakına atıfta bulunarak “Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir” dedi.

Kaftancıoğlu’nun mesajını CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ile Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da retweet etti. Akşam'ın haberine göre, Kaftancıoğlu’nun mesajı, genel merkezdeki üst düzey isimlerin ‘olur’unu alarak paylaştığı ortaya çıktı. 

(Akşam Gazetesi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX