0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2020 Pazar 11:06:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2020 Pazar 11:13:00

CHP'li Başkanın tepki çeken mezarlık ziyareti: Kabir başında dua ederken ki fotoğrafı büyük tepki topladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in, anne-babasının kabrini ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı, tepkiye neden oldu. Fotoğrafta, CHP'li Böcek'in yağmur altındaki ziyaretinde babasının kabri başında dua ederken, şemsiye tutan koruması ise sırılsıklam ıslanmış halde görülüyor. Sosyal medyadan paylaşılan bu fotoğrafa takipçiler tarafından büyük tepki gösterildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, önceki gün anne-babasının kabrini ziyaret ettiği fotoğrafları, Twitter hesabından paylaştı.

Başkan Böcek paylaşımında, "Onlara layık bir evlat olmaya, bağrında yattıkları bu kente en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Hem canım annem ve babama hem de sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu bayram yakınlarını ziyaret edemeyecek hemşehrilerimiz adına, ahirete intikal etmiş herkese bugünden dua ettik" yazdı.

CHP'li Muhittin Böcek'in, anne-babasının kabrini ziyareti sırasında çekilen fotoğrafını paylaştığı tweet.

Ancak Başkan Muhittin Böcek'in babasının kabri başında dua ederken çekilen fotoğraf tepki topladı. Fotoğrafta, Böcek'in yağmur altındaki ziyaretinde, dua ettiği sırada şemsiye tutan korumasının sırılsıklam ıslandığı görülüyor.

Twitter kullanıcıları Başkan Böcek'in fotoğrafının altına yaptıkları yorumlarda eleştirilerini dile getirdi.

Etiketler : Başkan Böcek CHP Kabir başında dua tepki çeken mezarlık ziyareti Muhittin Böcek
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX