0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 10:47:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 12:26:00

CHP'li şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Yılmaz Özdil'e salvo: Yok artık ne o sayfalar altın mı?

Mustafa Kemal'i kullanarak köşeyi dönen ve toplumun hassasiyetlerini istismar eden Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa çıkan kitabına tepkiler dinmiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce'yi destekleyen şarkıcı Gökhan Özoğuz, Özdil'in çok tartışılan ve önceki çıkardığı muadillerinden farksız olan Mustafa Kemal kitabı hakkında, "2 bin 500 TL'ye kitap mı? Yok artık ne o sayfalar altın mı?" dedi.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Şarkıcı Gökhan Özoğuz Mustafa Kemal üzerinden servetine sertvet katan Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa çıkardığı kitabına tepki gösterdi. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'li Muharrem İnce'ye destek veren Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından, "2 bin 500 TL'ye kitap mı? Yok artık ne o sayfalar altın mı?" dedi.

"SAYFALAR ALTIN MI?"

"2500 TL ye kitap mı? Yok artık ne o sayfalar altın mı? Yoo. Hmm ne peki ÖZEL SERİ hmmm bari Atatürk ile alakalı olmasaydı. Atatürk duysaydı önce kendi şiddetle karşı çıkardı. İdeolojisine ters bir durum. Ne tezat Ne abes!"

"Ben kendimce fikrimi hep söyleyeceğim. Taraf anlayışım körü körüne olmadığından doğru tınlayanı söyleyeceğim. Şimdi de başka troller coştu. Çok mu önemli? Yoo yoklar ki önemli olsunlar sadece kim olduğunuzu hepimiz biliyoruz demek için bir göz kırpmak istedim."

"Bu arada kitap ilk çıktığında seve seve aldım tabi ki fakat bu 2500 TL ye özel seri Atatürk kitabı hareketini yanlış bulduğumu söyleyebilmeliyim öyle değil mi? Her şeye rağmen Kırmızıkediyayınevi severek takip ettiğim bir kapı." 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX