0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2018 Salı 13:32:00 - Güncelleme:25 Nisan 2018 Çarşamba 08:45:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdullah Gül cevabı: 5 Mayıs'ta meydana kimlerin çıkacağını göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül'ün adaylığına ilişkin sorulan soruya, "5 Mayıs'ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan:"5 Mayıs'ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz .Yolumuza devam edeceğiz"

"KARŞIMIZDAKİLER KENDİNİ BİZE GÖRE AYARLASIN"

Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selefi Abdullah Gül'ün karşısına rakip olarak çıkıp çıkmayacağına dair "Böyle bir problemimiz, derdimiz yok. 5 Mayıs'ta meydanda kimlerin olacağını göreceğiz. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın"  dedi.

(İHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX