0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2018 Cuma 17:22:00 - Güncelleme:12 Ocak 2018 Cuma 17:28:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azeri öğrencinin hediye ettiği Kur'an-ı Kerim'i öpüp alnına koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet'teki Marmara Üniversitesi Rektörlüğü binasında "Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı MÜ Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin'e sarıldı.Programa MÜ Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç da katıldı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Azeri doktora öğrencisi Tunzala Mammadzade tarafından şeffaf ipek üzerine altın ve gümüş renkli boyalar kullanılarak 3 yılda yazılan Kur-an’ı Kerim hediye edildi. Erdoğan kendisine hediye edilen Kuran-ı Kerim'i öptü alnına koydu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin'e plaket takdim etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX