0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Nisan 2017 Pazar 09:57:00 - Güncelleme:30 Nisan 2017 Pazar 16:01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz endişeyle yaşayacağımıza, onlar korkuyla yaşasınlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hindistan ziyareti öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karaçok'ta ne olduysa Sincar'da ne olduysa biz buna devam etmek durumunda kalacağız. Bir gece ansızın gelebiliriz derken bunu kastediyorum . TSK her an buralara gelebilir. Tarih vererek gelecek değiliz. Biz endişe edeceğimize onlar korksunlar" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan ziyaretine ilişkin, "Türkiye gibi Hindistan da farklı terör örgütleri ile mücadele ediyor. Dünyanın en cani örgütleri ile mücadele eden bir ülke olarak Hindistan'ı çok iyi anlıyoruz. Bu ziyaretimde bu şer odaklarını da değerlendireceğiz. Ziyaretimizin gerek ikili ilişkiler, gerek küresel anlamda olumlu sonuçlar vereceğine inanıyorum" dedi.

 

"TARİH VERECEK DEĞİLİZ, TSK HER AN BURALARA GİREBİLİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "YPG gibi bir terör örgütünün paçavralarının oldığı yerde ABD'nin bayraklarının dalgalanması bizi üzmüştür. Yaptığımız ziyarette bunu sayın başkana göstereceğiz. Terörle mücadele ortak bir platformda yürümezse bugün bize yarın başkasına olacaktır, bunu paylaşmamız lazım. Obama döneminde başlayan süreç devam ediyor bunun noktalanması lazım aksi takdirde bu durum devam edecektir. O zaman biz göbeğimizi biz kendimiz keseceğiz. Karaçok'ta ne olduysa Sincar'da ne olduysa biz buna devam etmek durumunda kalacağız. Bir gece ansızın gelebiliriz derken bunu kastediyorum . TSK her an buralara gelebilir. Tarih vererek gelecek değiliz. Biz endişe edeceğimize onlar korksunlar." açıklamalarında bulundu.

 

KABİNEDE REVİZYON VE MHP'Lİ BAKANLAR

Kabine revizyonu iddialarıyal ilgili bir soruyu da yanıtlayan Erdoğan, "Kabine değişikliği Cumhurbaşkanının değil, hükümetindir. Hükümetin tasarruf alanına ben giremem. Şu anda gündemde böyle bir konu söz konusu değil ama ilerde ne olur biter onu söylemek yanlış olur. Şu anda yürüyen sağlıklı bir hükümet var. Ne bir kapama ne de bir böyle bir karar yetkisi açıklama gibi bir anlayışım yoktur. Burada yetki başbakan ve hükümete aittir" diye konuştu.  

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX