0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2017 Perşembe 14:03:00 - Güncelleme:12 Ekim 2017 Perşembe 14:06:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Artık Sig Sauer silahlar kullanılmayacak

81 ilin valisiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada PKK'ya her türlü desteği sağlayan ve silahı veren ABD'ye "Parasını vererek alamadığımız silahları terör örgütlerine bedava veriyorsunuz. Buradan talimat veriyorum bundan böyle polisimizin kullandığı Sig Sauer silahlar alınmayacak. Biz kendi silahımızı yapıyoruz. Onu kullanırız" dedi.

Beştepe'de 81 ilin valisi ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta ABD olmak üzere terör örgütlerine destek gönderen Rusya'ya da sert tepki gösterdi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Kuzey Irak'ta vurduğumuz teröristlerin üzerinden çıkan silahlara baktığımızda sözde Suriye'ye gönderildiği dillendirilen ABD ve Rus menşeli silahlar görüyoruz" dedi ve ekledi "Talimatı veriyorum bundan sonra emniyet güçlerimizin kullandığı Sig Sauer marka silah kullanılmayacak. Biz kendi silahımızı yapıyoruz. Bundan böyle yerli silahlarımızı kullanacağız" ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları;

"SİG SAUER SİLAHLARINI BUNDAN SONRA KULLANMAYACAĞIZ"

 

Buradan bakanımıza da söylüyorum. Sig Sauer diye silah bundan sonra emniyet teşkilatımızda kullanılmayacak. Kendi silahımızı kullanacağız. Bunlar Türk milletine diz çöktürme planlarıdır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX