0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2017 Salı 14:25:00 - Güncelleme:21 Kasım 2017 Salı 14:40:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye 'Merkel' göndermesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AB'nin Türkiye fonlarında kesinti yapmasına ilişkin çarpıcı mesaj ve göndermelerde bulundu. Konuya 8 haftadır siyasi krize sürüklenen Almanya üzerinden cevap veren Erdoğan "Siz önce hükümetinizi kurun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AB kendince bize parmak sağlıyor. En son fonlarda kesintiye gitmişler. Siz önce kendi içinizdeki teröristleri temizleyin, kendi ülkenizdeki hükümetleri bir kurun" dedi. İşte açıklamalarından ilgili bölüm;

NATO'YA MESAJ

Bizi, NATO toplantılarındaki gibi terbiyesizlikler, gizli açık mesaj aracılığıyla tehdit edenlere mesajımız şudur: Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Biz, 80 milyonu tek millet olarak gördük.

"SİZ ÖNCE HÜKÜMETİNİZİ KURUN"

AB kendince bize parmak sağlıyor. En son fonlarda kesintiye gitmişler. Siz önce kendi içinizdeki teröristleri temizleyin, kendi ülkenizdeki hükümetleri bir kurun. Sonuç alamayacaklar. Yeter ki biz iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bunu başardığımızda, Akif'in dediği gibi; "Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hakk yoludur, dönme bilmez yürürüz.

.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX