0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Eylül 2019 Pazar 07:35:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 12:37:00

Deniz Kuvvetleri mülakatları ne zaman yapılacak?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı mülakatları ne zaman yapılacak? Deniz Kuvvetleri uzman erbaş alımı tarihi ne zaman? araştırılıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurularının sonuçları 5 Eylül 2019 tarihinde duyurulmuştu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı alımları her sene olduğu gibi bu sene deyoğun ilgi görüyor. Deniz Kuvvetleri mülakatları ne zaman yapılacak? Deniz Kuvvetleri uzman erbaş alımı tarihi ne zaman? sorularının yanıtları araştırılıyor. . 2 Ağustos tarihinde başlayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurularının sonuçları 5 Eylül 2019 tarihinde açıklandı. Deniz Kuvvetleri uzman erbaş alımı sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Sonucunu öğrenenler mülakatların ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Deniz Kuvvetleri uzman erbaş alımı mülakatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde sizlerle..


DENİZ KUVVETLERİ UZMAN ERBAŞ ALIMI SONUÇ SAYFASI
 

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 


DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Personel Temin Dairesi (PERTEM) resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilere göre 9-20 Eylül tarihleri arasında mülakatlar yapılacak. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX