0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Mart 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:15 Mart 2019 Cuma 08:00:00

Doğu'da bölücü Batı'da Atatürkçü

Başkan Erdoğan, Yenimahalle mitinginde zillet ittifakını sert sözlerle eleştirdi, “Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bukalemun ittifakı oluşturdular” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışından sonra, partisinin Yenimahalle mitinginde vatandaşlara hitap etti. Zillet ittifakına iliştin değerlendirmede bulunan Erdoğan, “Nabza göre şerbet veren, Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular” ifadelerini kullandı. 

MİLLETE İZAH EDEMİYORLAR 

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dikkat edin, CHP'nin başındaki zat, Ankara'da sürekli bozkurt işaretiyle dolaşıyor. Nereden çıktı bu? Yanındaki hanımefendi de buralarda sürekli vatan millet edebiyatı yapıyor. Ancak ne Bay Kemal ne de hanımefendi, HDP'nin niçin kendilerine destek verdiğini millete söylemiyorlar, neden? HDP'nin Ankara'da aday çıkarmadığını millete izah etmiyorlar, neden? Yenimahalle'de bölücü örgütün uzantılarının neden aday göstermediğini siz komşularıma anlatmıyorlar, neden? 

BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN UZANTILARI 

Başka yerlerde 3 bin haneli beldelerde bile adayı olan bu partinin niçin 920 bin nüfuslu Çankaya'da, 910 bin nüfuslu Keçiören'de, 660 bin nüfuslu Yenimahalle'de aday göstermediğine açıklık kazandırmıyorlar. Hepsinden önemlisi 5.5 milyonluk Ankara'da, 15.5 milyonluk İstanbul'da, aynı şekilde daha pek çok büyükşehirde adayının olmadığını niçin açıklamıyorlar? Bölücü örgütün uzantılarını CHP listelerinden, sözde İYİ parti listelerinden belediyelere sızdırmak için yaptıkları kirli pazarlıklardan hiç bahsetmiyorlar. Bunu yapmadıkları gibi bir de utanmadan her gün bize saldırıyorlar. 

SABAH AKŞAM KARA ÇALIYORLAR 

Üç ortak ağız birliği, söz birliği etmişçesine sabah akşam koro halinde bize kara çalıyorlar. Şahsıma ve milletimize hakaretler savuran sanatçı müsveddelerine sahip çıktıkları kadar, bu ülkenin birliğine, dirliğine sahip çıkmıyorlar. Ezan, bayrak, devlet düşmanlarını savundukları kadar, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü ne yazık ki savunmuyorlar.” 

TAKSİM'DE OLAN İŞGAL GİRİŞİMİYDİ

Mitingde vatandaşlara Taksim'deki Kadınlar Günü yürüyüşünden görüntüler izleten Erdoğan, “Utanmadan CHP’nin sözcüsü ‘Onlar düdükleri polise karşı öttürdüler’ diyor. Siz kimi aldatıyorsunuz? Bu milleti enayi mi zannediyorsunuz” diye konuştu. Erdoğan, toplantı ve gösteri yürüyüşleriyle ilgili kanunu hatırlatarak, 8 Mart günü İstanbul Valisi’ne izin alıp almadıklarını sorduğunu, gösterinin izinsiz düzenlendiği yanıtını aldığını söyledi. Erdoğan, “Bir işgal hareketine girmek istediler” dedi.  

SAĞLIKTA TARİHİ GÜN 

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ MİLLETİN HİZMETİNDE 

Erdoğan, Avrupa'nın en büyük, dünyanın üçüncü büyüğü olan Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışını yaptı. 

Sağlık yatırımlarında Avrupa'yı geride bırakan Türkiye'de dev bir tesis daha hizmete girdi. Başkan Erdoğan, 3 bin 70 yatak kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Bilkent Şehir Hastanesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Önceki hafta hasta kabulüne başlayan hastane, tek seferde inşa edilen dünyanın en  büyük üçüncü hastanesi unvanına da sahip. 

12 BİN 100 YATAK KAPASİTESİ

Bugüne kadar Yozgat, Mersin, Isparta, Adana, Kayseri, Elazığ, Eskişehir ve Manisa şehir hastanelerini kamu özel ortaklığı formülüyle inşa ederek hizmete aldıklarını hatırlatan Erdoğan, Bilkent Şehir Hastanesi'nin eklenmesiyle bu alanda tamamı nitelikli 12 bin 100 yatak, 2 bin 831 poliklinik, 1999 yoğun bakım yatağı ve 410 ameliyathane sayısına ulaştıklarını bildirdi. 

HEMŞİRELERE 3600 EK GÖSTERGE MÜJDESİ 

Bilkent Hastanesi'nin açılışındaki konuşmasında sağlık çalışanlarına saldıranların doğrudan kendi canlarına ve yakınlarının canına saldırdıklarının farkında olmadığını belirten Başkan Erdoğan, “Biz sağlık çalışanlarımızın sıkıntılarını çözmek için her türlü gayreti gösterdik, gösteriyoruz. Son olarak, polislerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte hemşirelerimizin de 3600 ek gösterge meselesini, söz verdiğimiz şekilde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur” açıklamasında bulundu. 

3 büyük mitingi Bahçeli ile yapacağız 

Başkan Erdoğan, dün gece katıldığı TV programında soruları yanıtladı. Erdoğan’ın yaptığı çarpıcı açıklamalar özetle şöyle: 

MİTİNGLER: Ankara, İstanbul, İzmir mitinglerini yapacağız. Sayın Bahçeli ile Cumhur İttifakı'nın iki tarafı olarak oralarda birlikte olacağız. 

YENİ SİSTEM: Gazi Mustafa Kemal başkanlık sistemiyle yönetmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin demokratik sisteminin en güçlü projelerinden biridir. Bunu Demirel, merhum Erbakan, merhum Türkeş dillendirdi. 

KAYYUMLAR: Verdiğimiz paralar Kandil'e değil halka gitmiş. Altyapı, üstyapıya gitmiş. Oradan oy çıksın çıkmasın, biz dedik batıda ne varsa orada olması lazım. Onun için ben kayyum arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, işi ciddi tuttular. 

FETRET DEVRİ: Orada bir numaralı partiydik. Yine o noktaya geleceğiz. Diyarbakır mitingi muhteşemdi. Gençlik yıllarımda seçim kazanmıştık. O zamanki heyecana dönüş var. Şimdi fetret devri geçti. 

EKONOMİ: Artık krizler geride kaldı. 2019 ateşlemenin yapılacağı, kalkınmanın çok daha iyi noktada olacağı yıl olacak. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX