0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00

Almanya'dan skandal harita

Suriye’nin kuzeyindeki huzur ortamını görmezden gelen Der Spiegel dergisi, Türkiye’nin, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarıyla teröristlerden temizlediği bölgeleri kendi topraklarına katmak istediği yalanını ortaya attı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeyinde faaliyet gösteren terör örgütleri DEAŞ’la YPG/PKK’yı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarıyla bölgeden temizlemişti. 

TÜRKİYE'NİN ETKİNLİĞİNDEN RAHATSIZ OLDULAR 

HUZURU BOZMA GİRİŞİMİ

El Bab, Cerablus ve Afrin gibi bölgelerde güvenli bir ortam sağlanmıştı. Bölge halkının huzura kavuşması, bazı Avrupa ülkelerini rahatsız etmeye devam ediyor. Alman Der Spiegel dergisi, Afrin'de kültürel ve etnik temizlik yapıldığı yalanını okurlarına servis etti.

HARİTA PAYLAŞTILAR

Hatay’ın Türkiye'ye katılma sürecini hatırlatan dergi, “Şimdi aynı durum, Afrin ve diğer bölgeler için de söz konusu olabilir” ifadelerini kullandı. 1920 yılına ait harita da paylaşan dergi, Almanya’nın Türkiye’nin bölgedeki etkinliğinden duyduğu rahatsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX