0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2019 Perşembe 09:23:00 - Güncelleme:23 Eylül 2019 Pazartesi 15:46:00

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncu kadrosu

EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Eylül ayını gelmesi ile diziler yeni sezonlarını yayınlamaya ve yeni sezon tarihlerini açıklamaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz müptelaları da, dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyor.

EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncuları kim? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezonun ne zaman başlayacağı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. EDHO 5. sezon sürpriz isimlerle geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonla ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCU KADROSU

4 sezondur ekranlarda başarılı reytinglere imza atan dizinin yeni bölümlerinde Naz Elmas, Selda Alkor ve Burak Sergen katıldı. Dizinin 5. sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. 

EDHO  OYUNCU KADROSU

Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli

Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan

Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli

Ozan Akbaba - İlyaz Çakırbeyli

Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli

Kenan Çoban - Fahri

Turgay Tanülkü - Şahin Ağa

Haydar Şişman - Hurşit Dere

Yalçın Hafızoğlu - Hızır Ali Çakırbeyli

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX