0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2024 Cuma 16:34:00 - Güncelleme:19 Nisan 2024 Cuma 16:34:00

Ege'den o isimlere sert sözler!

Şarkıcı Ege, popüler isimlerin şarkı söylemesine tepki gösterdi. Best Of albümü hazırlayan Ege, "Anı olarak bakıyorlarsa mahsuru yok, onun dışında herkes kendi işini yapmalı." dedi.

Şarkıcı Ege, en iyi şarkılarının yer alacağı Best Of albümünü 2025 yılında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı son olarak sevilen şarkısı 'Senden Uzak'a klip çekti. Aynı şarkı için ilk önce New York, Berlin ve Paris'te klip çeken Ege, görüntüler içine sinmeyince bu sefer İstanbul'da çekmiş olduğu klibi yayınladı.

Ünlü şarkıcı, popüler kimliklerin şarkı söylemeleri hakkında, "Şarkı söylemek ya da dans etmek, oyunculuklarının olmazsa olmaz parçası ama bunu popüler kimliğinden yararlanarak mesleğe dökmek ne etikle bağdaşır ne adaletle. Çünkü insanlar orada bir şarkıcıyı değil hâlâ oyuncuyu izliyor. Anı olarak bakıyorlarsa mahsuru yok, onun dışında herkes kendi işini yapmalı." açıklamasında bulundu.

Etiketler : Ege Pop Şarkıcı Tepkisi Best Of Albümü Mahsur Yok
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX