0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 08:49:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 08:50:00

AÖF destek telefon numarası nedir? AÖF canlı danışmanlık ekranı

AÖF destek telefon numarası nedir? AÖF canlı danışmanlık ekranı yoğun olarak araştırılıyor. AÖF canlı danışmanlık sayfası arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. AÖF kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıt işlemleri 18 Ekim'de sona eriyor. Kayıt işlemleri AÖF sistemi üzerinden öğrenci şifreleri ile yapılıyor. Şifresi olmayanlar AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasından yardım alabiliyor. AÖF destek telefon numarası nedir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. AÖF canlı danışmanlık sayfasına da haberimizden erişim sağlanabiliyor..

AÖF destek sistemi yoğun ilgi görüyor. AÖF kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıt işlemleri 18 Ekim 2019 tarihinde sona eriyor. Kayıt işlemleri AÖF sistemi üzerinden öğrenci şifreleri ile yapılıyor. Şifresi olmayanlar AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasından yardım alabiliyor. AÖF destek telefon numarası nedir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. AÖF canlı danışmanlık sayfasına da haberimizden ulaşılabiliyor.

AÖF DESTEK TELEFON NUMARASI NEDİR?

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidir.

Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız yeni şifrenizi;

AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10-19 (10 Hat) numaralı Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini sistemlerimizdeki kayıtlı cep telefonu numaranızla arayarak,Size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek,www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bölümündeki “Şifre Hatırlatma” bağlantısından şifrenizi alabilirsiniz.


2018-2019 öğretim yılından itibaren öğrencilere ders kitapları dijital (PDF) formatta sunulmaktadır. Öğrenciler sınavlarda ders kitabının e-Kampüs ortamında sunulan güncel versiyondaki (PDF)içerikten sorumludur.

Kayıt Yenileme ve Öğrenci Kılavuzlarına www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından ulaşılabilir.

AÖF CANLI DANIŞMANLIK SAYFASI

Öğrenci işleri destek kapsamında Açıköğertim Sistemi Öğrenci İşleri uzmanları 11:00-12:00 saatleri arasında sorularınızı http://vk1.anadolu.edu.tr/b/ory-gd9-29z adresinden yanıtlayacaklar.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX