0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 09:08:00 - Güncelleme:16 Aralık 2019 Pazartesi 15:27:00

VGM yükseköğretim burs sonuçları ekranı

VGM yükseköğretim öğrencilerinin burs başvuru sonuçları erişime açılmadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü, VGM yükseköğtetim burs sonuçlarına ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiğini belirten açıklamada bulundu. VGM yükseköğretim burs sonuçlarına ilişkin son gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ortaöğretim için burs başvuru sonuçlarının neticelendirilip açıklandığı VGM'de yükseköğretim için başvurular değerlendirilme aşamasında. VGM burs başvurusunda bulunan öğrenciler sonuçların ne zaman ve nereden açıklanacağını öğrenmek istiyor. VGM yükseköğretim burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları ve VGM yükseköğretim burs sonuçları ekranına haberimiz içerisinden erişim sağlanabiliyor...

VGM YÜKSEKÖĞRETİM BURS SONUÇLARI EKRANI

VGM BURS SONUÇLARI YÜKSEKÖĞRETİM NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2019-2020 EĞİTİM YILI ORTAÖĞRENİM Burs Başvuru Sonuçları  geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklandığı gün yükseköğretim burs sonuçları ile ilgili açıklama yapıldı. 25 Kasım'da kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
 
"Yükseköğrenim burs başvurularının değerlenmeleri devam edilmektedir."

VGM burs sonuçları henüz açıklanmadı. VGM yükseköğretim burs sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX