0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ağustos 2019 Cuma 09:05:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:36:00

MEBBİS eş durumu tercihleri ne zaman?

Eş durumu tercihleri nasıl yapılır? MEBBİS eş durumu tercihleri ne zaman? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Açıklanan tarihlerde başvuru yapamayanlar Özür grubu atamalarına müracaat edebiliyor. Peki, atamalar ne zaman gerçekleşecek? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Eş durumu tercihleri nasıl yapılır? MEBBİS eş durumu tercihleri ne zaman? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Öğrenmetlerin beklediği MEBBİS öğretmen yer değiştirme tercihleri başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin il içi ve il dışı atamalarının ardından gözler özür grubu atamalarında. Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 5-9 Ağustos 2019 tarihlerinde alınmıştı. Bu tarihlerde başvuru yapamayanlar Özür grubu atamalarına müracaat edebiliyor. MEBBİS eş durumu tercihleri ne zaman ve nereden yapılır? Atamalar ne zaman gerçekleşecek? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

EŞ DURUMU TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Öğretmen yer değiştirme 'http://mebbis.meb.gov.tr' veya 'http://personel.meb.gov.tr' internet adreslerinden yapılacak. 

MEBBİS EŞ DURUMU TERCİHLERİ NE ZAMAN?

MEBBİS üzerinden yapılabilecek yer değiştirme tercihleri bugün başladı. Tercihler en son 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX