0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 14:14:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 14:21:00

Fenerbahçe, Porto’nun stoperi Chancel Mbemba için devreye girdi

Sezon sonunda Martin Skrtel ve Roman Neustadter ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe, Porto’nun stoperi Chancel Mbemba için devreye girdi.

TM Dijital Haber Merkezi

Felipe, Pepe, Leite ve Militao’dan oluşan defans hattının arasına giremeyen ve Porto II takımıyla maçlara çıkan Mbemba için Fenerbahçe’nin devrede olduğu öğrenildi.

MBEMBA 1 SEZON CHAMPİONSHİP’TE OYNADI

Belçika kulübü Anderlecht’te oynadığı futbolla dikkat çeken ve 2015 yılında İngiliz devi Newcastle’a transfer olan Mbemba, 2 sezon geçirdiği Premier Lig’de toplamda 59 maça çıkarken Demokratik Kongolu stoperin İngiltere macerasının ardından Porto’ya gelmesi oyuncu hakkında ‘Yeniden çıkış yapıp daha fazla ücrete gidecek’ yorumları yapılmıştı.

FENERBAHÇE BEDAVAYA KİRALAYABİLİR

23 Temmuz’da 4,6 milyon Euro karşılığında Newcastle’dan Porto’ya transfer olan Chancel Mbemba burada da istenilen çıkışı yapamadı. Pepe, Militao, Felipe ve Leite’nin gerisinde kalan 24 yaşındaki stoper mavi beyazlı formayla bu sezon sadece 6 maçta görev alırken, oyuncunun yaşanan durumdan oldukça rahatsız olduğu ve sürekli oynamak istediği bir takıma transferi için menajerine talimat verdiği ortaya çıktı. Avrupa’nın birçok kulübünden teklifler alan Mbemba’nın Fenerbahçe’nin de radarında olduğu belirtilirken, sarı lacivertli kulübün milli futbolcuyu Skrtel’in yerine düşündüğü bildirildi.

Porto ile daha 3 yıllık sözleşmesi bulunan Mbemba’nın çok uygun şartlarda Fenerbahçe’ye kiralık olarak gelebileceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX