0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 13:16:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 13:34:00

Fikret Orman, Atiba'nın futbolu bıraktıktan sonra teknik ekibe katılacağını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada teknik direktör konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'le sözleşmenin devam ettiğine vurgu yapan Orman, Guti'den faydalanmak istediklerini, Atiba'nın da futbolu bıraktıktan sonra teknik kadroda yer alacağını belirtti.

Orman, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Atiba'yla konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda olacak. Kendisi ve ailesini çok seviyoruz. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası.”

Dorukhan Toköz için kendilerine henüz teklif gelmediğini belirten Fikret Orman, “Dorukhan çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Avrupa'da oynamasını isterim. Daha bana gelmiş bir teklif yok. Vida mesela 150 kulübe gitti. Anlatıyoruz ama dinlemiyorsunuz” şeklinde konuştu.

“JAPONYA’DA KAMP YAPACAĞIZ”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Japonya'da kamp yapacaklarını belirten Orman, "18-20 Temmuz'da Japonya'da kamp yapacağız. Belki yol üstünde Malezya'da da bir maç oynamak istiyoruz" dedi.

KAGAWA VE LJAJİC

Kagawa ve Ljajic’in sözleşmelerinin bittiğinin hatırlatılması üzerine ‘Uzar’ cevabını veren Fikret Orman şöyle konuştu:

“Sevdiğimiz iki oyuncu, problem yok. Ben de taraftarımız da oyunculardan memnun. Bir gerçek var ki Beşiktaş takımının gelecek sezon maliyetleri ve kadrosu daralacak.”

GELECEK SEZON KADRO DARALACAK

Gelecek sezon kadronun daralacağını dile getiren Fikret Orman, “İnsanlar cep telefonu paralarını, kira paralarını, çocuklarının okul paralarını ödeyemezken, oyuncuların paraları niye ödenmiyor diye bana soruyor. Bu dövizlerle sıkıntı yaşıyoruz. Seneye daralmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX