0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 11:50:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 12:09:00

Gezi provokatörü Levent Üzümcü’nün faşist kafası: İmamın ölümüyle dalga geçti

Gezi provokatörü Levent Üzümcü’nün Denizli’de hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş’ın ölümüyle alay etmesi, kendi takipçilerince bile büyük tepkiyle karşılandı.

Gunes.com / Haber Merkezi

Toplumu tahrik edici eylem ve söylemleriyle Gezi olaylarının önde gelen provokatörleri arasında yer alan Levent Üzümcü, Denizli’de hayatını kaybeden bir imamın ölümüyle dalga geçti.
Denizli’nin Çivril ilçesinde kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş’ın ölümüyle ilgili bir haberi sosyal medya hesabından alaylı bir dille paylaşan Üzümcü’ye yönelik tepki büyük oldu.



Kendi sevenlerinden bile yoğun eleştiri alan provokatör Üzümcü’ye, “Bu adamın bir ailesi var, yazıklar olsun”, “Gizli faşist olduğunuzun en güzel örneği”, “Ölümle dalga geçecek kadar mı kötüsün?” ve “Vicdan herkese lazım” gibi sözlerle tepki gösterildi.

PEYGAMBER EFENDİMİZE DE HAKARET ETMİŞTİ

Üzümcü 2013 yılında yaptığı bir paylaşımda da peygamber efendimize hakaret etmiş 'Aranda 1600 yıl fark olan adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi' ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX