0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00

Göstermelik değişim

Muhalefeti susturmak için parti yönetiminde sınırlı değişikliğe giden Kılıçdaroğlu, en yakın adamlarını harcadı.

Parti sözcülüğünü Özgür Özel'den alıp Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'a veren Kılıçdaroğlu, Oğuz Kaan Salıcı'yı Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yaptı. Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini ise Tuncay Özkan yürütmeye devam edecek. 'Rezidans Kraliçesi' Gamze Akkuş İlgezdi de  Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürecek. 

Tezcan ve Yılmaz'a çizik

MYK'ya 6 yeni isim geldi. Yıldırım Kaya, Yunus Emre, Bülent Kuşoğlu, Gökçe Gökçen, Oğuz Kaan Salıcı ve Orhan Sarıbal “A takımı”nın yeni isimleri oldu. Yeni MYK'da 5 isimle yollarını ayıran Kılıçdaroğlu, uzun yıllar birlikte çalıştığı genel başkan yardımcıları Bülent Tezcan, Tekin Bingöl ve Haluk Koç'la Türkiye'nin eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ve Çetin Osman Budak'a yer vermedi. Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcılıkları yapan Bülent Tezcan ve Tekin Bingöl, parti içi muhalefetin sürekli gündeme getirdiği isimler olmuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX