0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:26 Nisan 2019 Cuma 08:00:00

CHP'lilerin oyununu bozdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde önceki gün, CHP’liler tarafından “cinsiyet eşitliği ve uyuşturucuyla mücadele komisyonu” kurulması teklif edilmişti.

Bu teklif, AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri tarafından, yıllardır Sosyal Hizmetler Komisyonu içerisinde “uyuşturucuyla mücadele” zaten aktif bir şekilde yürütüldüğü için reddedilmişti. 

CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI 

Bunun üzerine CHP’li üyeler tarafından, “AK Parti ve MHP uyuşturucuyla mücadeleye engel oluyor” algısı yaratılmaya çalışılmıştı. Uyuşturucuyla mücadeleyi dahi kendilerine malzeme yapanlara, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’dan cevap geldi. İBB’nin uyuşturucuyla mücadele protokolünü gösteren Göksu, bunun için yıllardır çok ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi. 

BAŞKANLIK KURULSUN 

AK Parti’nin bağımlılığın her türlüsüne karşı olduğunu belirten Göksu, ‘Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Daire Başkanlığı’nın kurulmasını teklif edeceklerini açıkladı. Göksu ayrıca, önümüzdeki ay Meclis’te, İBB bünyesinde bir bağımlılıkla mücadele araştırma komisyonunun kurulmasını isteyeceklerini söyledi. Algı operasyonuna girişen CHP’lilerin, bu tekliflere ne cevap vereceği merak konusu oldu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX