0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:24 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

Okullarda yeni yol haritası

Bakan Selçuk, okulların yapısal niteliğini yeniden belirleyecek bir tasarı hazırladıklarını söyledi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Önümüzdeki haftalarda, okullarımızın yapısal niteliğini belirleyecek olan 'okul profili' değerlendirme adı altında bir tanıtım çalışmamız olacak” dedi. Selçuk, Bilecik Belediyesi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, eğitim sisteminde daha önceki çalışmaların üzerine yenilerinin de ekleneceğini belirterek, eğitimde sisteminin gelişimiyle ilgili projelerin devam ettiğini ifade etti. 

KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK 

Bakan Selçuk, “Bu çalışmada, çok ayrıntılı olarak okulların ne şekilde yapılandırılacağı ve okullarımızdaki kalitenin artırılmasıyla ilgili yol haritasının ne olacağını paylaşma imkanımız olacak. Daha sonra da yeni bazı çalışmaları da somut olarak kamuoyuyla paylaşma imkanımız olacak. Bunlar her ay tanıtım toplantılarıyla kamuoyuyla paylaşılacak” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX