0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ağustos 2019 Cumartesi 11:01:00 - Güncelleme:27 Ekim 2019 Pazar 10:06:00

Bugünkü burç yorumları yayında

Günlük burç yorumları 24 Ağustos 2019 merak ediliyor. Bugünkü burç yorumları yayınlandı mı? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. Astroloji meraklıları gün içerisinde günlük ve haftalık burç yorumlarını okumayı ihmal etmiyor.

Günlük burç yorumları 24 Ağustos 2019 merak ediliyor. Bugünkü burç yorumları yayınlandı mı? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. Astroloji meraklıları gün içerisinde günlük ve haftalık burç yorumlarını okumayı ihmal etmiyor. 

24 AĞUSTOS 2019 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

 

KOÇ BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç; hareketliliğin ve iletişim alanındaki yoğunluğun bugün de devam ediyor. Eğitim, yolculuklar ve üzerinde çalıştığın anlaşmalarla ilgili büyük beklentilerin getirdiği ufak hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bol sohbetli bir gün geçirebilirsin, fakat gün içinde sakarlıklar ve aksilikler yakanı bırakmayabilir.

BOĞA BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa; finansal alanda değişken koşullar olmasına rağmen fikir alış verişleri ve araştırmalar yapabilirsin. Fakat alman gereken riskler kafanın karışmasına ve planlarını ertelemene neden olabilir. Romantik ilişkilerde büyük beklenti içine girmemeli, harcamalarında da dikkatli olmalısın.

İKİZLER BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler; hareketliliğin ve iletişim trafiğin artarken çevrenle ilişkilerin daha da yoğunlaşabilir. Fakat gelişmelerden hızla sıkılman kararsızlığa düşmene neden olabilir. Karşındakilerin tavır ve görüşlerinden fazlasıyla etkilenerek bir anda harekete geçmek isterken gerçeklerden uzaklaşabilirsin.

YENGEÇ BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç; seni endişelendiren ve kararsız kalmana neden olan düşünceler içinde olabilirsin. İçten içe yaşananların sana göre olmadığını ve ahlaken doğru bulmadığını hissedebilirsin. Ancak tepki vermekte ya da olaylara müdahil olmakta zorlanabilir, zihnen karmaşa yaşayabilirsin.

ASLAN BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan; gruplar ve ekip çalışmaları içinde günün oldukça hareketli geçebilir. Hedeflediğin proje ve işler için fikir alış verişleri, araştırmalar yapabilirsin. Finansal konularda temkinli olmalı, risk içeren girişimlerde bulunmadan önce kendine biraz daha zaman tanımalısın.

BAŞAK BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak; iş hayatın oldukça hareketlenebilir, sunumlar ve toplantılarla yoğun bir tempo içinde olabilirsin. Üzerinde çalıştığın projeleri geliştirip, yeni fikirler üretirken, verimliliği ve uygulanabilirliğini göz ardı etmemelisin. Karşındakilerin kararsız ya da disiplinsiz tavırları hayal kırıklığına yol açabilir.

TERAZİ BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi; fazlasıyla iyimser olduğun bugün büyük projeler içinde yer almak isteyebilir ya da sınırları aşan paylaşımlarda bulunabilirsin. Aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplarla bir araya gelerek zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsin. Ancak olayların netlik kazanmaması seni yanlış kararlar almaya yöneltebilir.

AKREP BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep; finansal konulardaki gelişmeler gündeminde önemli bir yer tutmakta. Aldığın gizli duyumları ve kulisleri kullanarak girişimlerde bulunabilir, kazançlarla ilgili büyük beklenti içine girebilirsin. Akılcı ve araştırmacı olmak alacağın riskler konusunda seni koruyabilir.

YAY BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay; ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hareketlilik devam ediyor. İş ve sosyal yaşantında anlaşmazlıklar yaşayabilir, olaylara kendi bakış açından yaklaşabilir ya da fazla iyimser davranarak risk alabilirsin. Karşındakilerin kararsızlığı ve koşulların netleşmemesi planlarını aksatabilir.

OĞLAK BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak; gündelik işler ve sağlık temaları gündeminde önemli bir yer tutmakta. Üstünde çalıştığın projelerle ilgili aksilikler ve engeller yaşayabilirsin fakat akılcı çözümler üreterek sorunları aşabilirsin. Ancak gelen bilgilerin doğruluğu ve güvenirliliğinden emin olmalı, olayları kafanda fazla büyütmemelisin.

KOVA BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova; romantik ilişkilere, çocuklara veya yaratıcı işlere yoğunlaşabilirsin. Eğitici ve öğretici olabilecek ortamlarda bulunarak kendini geliştirebilir, büyük fikirlerin peşinden gidebilirsin. Ancak özellikle finansal konularda fazla hayalci olmamalı, ufak tefek aksiliklere takılmadan yoluna devam etmelisin.

BALIK BURCU 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık; oldukça karmaşık bir gün geçirmen duygusal iniş çıkışlara neden olabilir. Ailen ile kariyerin ya da sosyal yaşamın arasında kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsin. Dağılmadan görevlerini yerine getirmeye çalışmalı, planlı olmalı ve karşındakileri memnun etmek için gösterdiğin çabadan vazgeçmelisin.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX